آموزش پخت کیک به شکل هندوانه برای شب یلدا

در این مطلب از مجله اینترنتی حرف تازه دو نمونه آموزش پخت کیک شب یلدا را برای شما آماده کرده ایم که در ادامه همین مطلب میتوانید این آموزش ها را ملاحظه کنید و با این دستور ها برای شب یلدا کیک های خوشمزه برای خود و عزیزانتان درست کنید.

آموزش اول کیک شب یلدا

کیک هندوانه با ژله بریلو

مواد لازم :

تخم مرغ ۶ عدد
آرد ۲ پ
آب سرد ۱/۴ پ
شکر ۱ پ
روغن مایع ۱/۴ پ
عسل ۱ ق س
بکینگ پودر ۱/۲ ق چ
وانیل ۱/۴ ق چ
نمک ۱ پنس

برای تزیین:

خامه قنادی حدود ۱ کیلو
ژله بریلو سبز و قرمز ۱ پیمانه

 کیک شب یلدا

طرز تهیه :

فر را با دمای ۱۸۰ روشن کنید.
دیواره قالب را تا جاییکه قرار است با مایه کیک پر شود با کره چرب و آردپاشی کنید و کف قالب کاغذروغنی قراردهید.
آرد،نمک،بکینگ پودر و وانیل را ۳بار الک کنید.
آب سرد و عسل را در ظرفی مخلوط کنید.
زرده و سفیده را با دقت جدا کنید و حتما تخم مرغها سرد باشند.
سفیده های خنک را با دورتند همزن بزنید تا پف کند، شکر دانه ریز را اضافه کنید وحدود ۴ دقیقه به زدن ادامه دهید و دور همزن را کند کنید و زرده ها را یکی یکی به سفیده اضافه و مخلوط کنید وبعد از مخلوط شدن زرده ها مجددا دور همزن را زیاد کنید و ۲ دقیقه مواد را بزنید.
مخلوط تخم مرغها را به ظرف آب و عسل اضافه کنید و سپس مواد خشک الک شده را به آرامی اضافه کنید وبا لیسک به حالت دورانی مخلوط کنید تا مواد یکدست شود.
مخلوط کردن را به آرامی وبا حوصله انجام دهید تا پف مواد نخوابد.
روغن را نیز اضافه و آرام مخلوط کنید.
مواد را در قالب ریخته و دو سه بار به سطح میز بکوبید تا حباب های هوا خارج شوند وبرای ۴۵ دقیقه در فر قرار دهید و بعد از ۴۰ دقیقه با خلال چک کنید و هرزمان پخته بود فر را خاموش کنید و اجازه دهید ۵ دقیقه داخل فر خاموش خنک شود سپس خارج کنید و بعد از خنک شدن از قالب درآورید و کاغذ روغنی را جدا کنید.

کیک خنک شده را به ۲ قسمت مساوی تقسیم کنید.
کمی خامه وسط صفحه گردان بمالید و قسمت اول را در مرکز قرار دهید وبا کمی شیر یا آب آناناس آنرا مرطوب کنید و روی آن خامه و موز حلقه شده و گردوی خرد شده بریزید و سپس قسمت دوم را قرار دهید و با خامه سطح و اطراف کیک را آسترکشی کنید و نیم ساعت در فریزر قرار دهید تا خامه کمی یخ بزند.
سپس کل کیک را مجدد خامه کشی کنید تا صاف و یکدست شود.
یکساعت در یخچال قرار دهید تا کمی خودش را بگیرد.
با قلم مو و رنگ سبز پررنگ خطوط هندوانه را روی دیواره ها ایجاد کنید.
ژله بریلو سبز را با چند قطره آب ولرم رقیق کنید و داخل قیف بدون ماسوره بریزید و از لبه های کیک شروع به ریختن کنید تا اطراف کاملا پوشیده شود.
مرکز کیک را با بریلو قرمز پوشش دهید و با پالت صاف کنید و حدود ۲ سانت از اطراف را سفید باقی بگذارید.
با شکلات چیپسی قسمت قرمز را تزیین کنید.بریلو نباید خیلی داغ یا خیلی سرد باشد.


آموزش دوم پخت کیک شب یلدا

کیک بستنی هندوانه ویژه شب یلدا

مخصوص افرادی که به هر دلیل کیک خامه ای را نمی پسندند.

مواد لازم کیک کاسترد:

شیر ۱ پیمانه‌
شکر ۱ پیمانه‌
آرد ۱ و ۱/۲ پیمانه‌
روغن مایع ۱/۲ پیمانه‌
تخم مرغ ۴ عدد‌
بکینگ پودر ۱ ق غ
وانیل ۱ ق چ‌
پودر کاسترد ۳ ق س‌
نمک ۱ پنس‌
رنگ خوراکی قرمز و سبز
بستنی وانیلی ۱ لیتر
شکلات مقداری

کیک شب یلدا

طرز تهیه :‌

ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ روشن کنید تا گرم شود.‌
دو قالب هم اندازه با قطر ۲۲ سانت را با کره چرب کنید و آردپاشی کنید و آرد اضافه را بتکانید.‌
آرد و بکینگ پودر و نمک و پودر کاسترد را ۳ بار الک کنید.‌
تخم مرغ و شکر و وانیل را حدود ۵ دقیقه بزنید تا حجیم و کشدار شود سپس روغن مایع را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید.‌
طی سه مرحله شیر و مواد خشک را به نوبت اضافه کنید تا مواد تمام شود.‌ در آخر چند ثانیه با دور کند همزن بزنید تا مواد یکدست شود.
مواد را دو قسمت کنید و به یکی رنگ سبز و به دیگری رنگ قرمز اضافه و مخلوط کنید.
مایه را در قالبها ریخته و برای ۳۵ تا ۴۵ دقیقه در فر قرار دهید.‌
بعد از خنک شدن، قسمت های برشته و قهوه ای کیک ها را جدا کنید و با کمک یک بشقاب یا کاتر گرد ۲۰ سانتی کیک ها را برش بزنید تا دو کیک با قطر ۲۰ سانتی داشته باشید که کاملا قرمز و سبز هستند.
در قالب مناسب با ابعاد کیک سلفون بکشید، ابتدا کیک سبز را در قالب قرار دهید، بستنی وانیلی که کمی در محیط شل شده است را روی کیک بریزید و صاف کنید، در این مرحله میتوانید نیمی از بستنی را بریزید و مقداری میوه خرد شده مانند موز یا توت فرنگی بریزید و بقیه بستنی را روی میوه ها بریزید، در آخر کیک قرمز را قرار دهید و سلفون را کاملا محکم کنید و قالب را برای شب تا صبح یا حداقل ۵ ساعت در فریزر قرار دهید.
با شکلات بن ماری شده شیری یا تلخ، روی کاغذ روغنی تعدادی اشک بکشید تا تخم های هندوانه آماده شوند. قبل از سرو، شکلات ها را روی کیک قرمز بچینید و حدود ۳۰ تا ۴۵ دقیقه کیک را در یخچال قرار دهید و سپس سرو کنید.

نکته ۱ : به جای کیک کاسترد میتوانید از هر کیک دلخواه دیگری استفاده کنید.
نکته ۲: میتوانید مواد کیک قرمز را بیشتر از سبز بردارید که قسمت بالایی هندوانه ارتفاع بیشتری داشته باشد.
نکته ۳: تاپر یلدا با شکلات بن ماری شده سفید روی کاغذ روغنی ایجاد شده و با شکلات قهوه ای روی آن نوشته شده است.

برگرفته از صفحه اینستاگرام @marjan_rezazadeh

مشخصات

دانـــــلود

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین دیدگاه‌ها

    دسته‌ها