دستور پخت کاپ کیک هندوانه برای شب یلدا

در ادامه مطالب و آموزش های مربوط به شب یلدا در این مطلب ، آموزش پخت کاپ کیک هندوانه را قرار داده ایم که در ادامه مطلب میتوانید ملاحظه کنید

مواد لازم کاپ کیک هندوانه :

تخم مرغ ۳ عدد
آرد ۲ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
روغن مایع ۱ پیمانه
شیر ۱ پیمانه
پودر پسته ۱/۳ پیمانه
بکینگ پودر ۲ ق چ
وانیل ۱/۴ ق چ
نمک ۱ پنس
رنگ خوراکی سبز و قرمز

برای تزیین :

خامه قنادی
پنیر ماسکارپونه
شکلات چیپسی

کاپ کیک هندوانه

طرز تهیه :

فر را با دمای ۱۸۰ روشن کنید.
آرد و نمک و بکینگ پودر را ۳ بار الک کنید.
مقداری پسته را با خلال پسته آسیاب کنید. میتوانید فقط از خلال پسته یا از مغز پسته استفاده کنید، خلال پسته رنگ بهتری و مغز پسته طعم بهتری دارد و به صورت ترکیبی بهتر است.
تخم مرغ و شکر و وانیل را ۷ دقیقه بزنید تا حجیم و کشدار شود.
سپس روغن و شیر را اضافه کرده در حد مخلوط شدن بزنید.
پودر پسته را اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید و در صورت نیاز چند قطره رنگ سبز اضافه کنید.
در نهایت مواد خشک الک شده را اضافه و با لیسک مخلوط کنید.
قالب های کاپ کیک را تا نیمه پر کنید و برای حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید تا زمانیکه پخت کامل شود.
بعد از خنک شدن کاپ کیک ها را از قالب جدا کنید و با کمک قلم مو و رنگ سبز خطوط هندوانه را بکشید.
حدود نیم کیلو خامه قنادی را با یک بسته پنیر ماسکارپونه و رنگ خوراکی قرمز بزنید تا یکدست شود.
با قیف و ماسوره شکوفه روی کاپ کیک ها خامه بزنید و با شکلات چیپسی تزیین و سرو کنید.

نکته اول : میتوانید مقدار پسته را تا ۱/۲ پیمانه افزایش دهید.
نکته دوم : میتوانید کیک را داخل قالب مستطیل یا گرد بپزید و بعد از پخت با کاتر دایره ای برش بزنید و به همین روال تزیین کنید.
نکته سوم : با توجه به تعداد کاپ کیک ها، میزان خامه متغیر است و میتوانید پنیر را کلا حذف کنید.
نکته چهارم : از هر مدل کیکی میتوانید برای تهیه کاپ کیک استفاده کنید.

منبع : پیج اینستاگرام آشپزی @marjan_rezazadeh

مشخصات

دانـــــلود

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین دیدگاه‌ها

    دسته‌ها