دستور پخت شیرینی زعفرانی خانگی

بدون دیدگاه


طرز تهیه شیرینی زعفرانی عید نوروز

شیرینی زعفرانی :  طرز تهیه شیرینی زعفرونی که یکی از شیرینی های محبوب و بسیار خوشمزه برای عید نوروز است را به صورت مرحله به مرحله در این مطلب ارائه خواهیم داد.

شیرینی زعفرانی

مواد لازم شیرینی زعفرانی :

آرد شیرینی پزی ۱۵۰ گرم
شیرخشک قنادی ۱۰ گرم
نشاسته ذرت ۲۵ گرم
کره یا روغن قنادی ۱۰۰ گرم
روغن مایع ۲۵ گرم
پودر قند ۶۰ گرم
زرده تخم مرغ ۱ عدد
پودر هل ۱/۴ ق چ
زعفران دم کرده غلیظ ۱/۲ ق چ
نمک ۱ پنس

 

طرز تهیه شیرینی زعفرانی :

کره را به صورت حبه قندی خرد کنید و اجازه دهید در دمای محیط نرم شود سپس آنرا با پودر قند برای ۵ تا ۷ دقیقه بزنید تا کاملا نرم و روشن و پوک شود.
سپس روغن مایع و زرده تخم مرغ و پودر هل و زعفران غلیظ را اضافه کرده و ۱ دقیقه بزنید.
آرد و نشاسته ذرت و شیرخشک و نمک را سه بار الک کنید و به سایر مواد اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود.
خمیر نیازی به ورز دادن ندارد ، آنرا در کیسه برای ۳۰ دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
سطح کار را آردپاشی کنید و خمیر را به قطر نیم سانت باز کرده و کاتر بزنید و در سینی فر چیده و با توجه به سایز شیرینی برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بپزید.
بعد از خنک شدن با شکلات بن ماری شده یا مغزیجات دلخواه یا ژله بریلو تزیین کنید.

پ.ن: شیرخشک و نشاسته ذرت باعث لطافت و بافت بهتر شیرینی میشوند ، میتوانید به جای آنها آرد اضافه کنید.
پ.ن: شیرینی را ورز ندهید.
پ.ن: شیرینی با ژله بریلو شفاف که با کمی اسانس زعفران و یک قطره رنگ قرمز مخلوط شده ، تزیین شده است.
پ.ن: شیرینی را در ظرف دربسته برای ۷ تا ۱۰ روز در محیط آشپزخانه یا یخچال میتوانید نگهداری کنید.

منبع : پیج اینستاگرام آشپزی @marjan_rezazadeh

مشخصات

دانـــــلود

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین دیدگاه‌ها

    دسته‌ها