طرز تهیه خیارشور خانگی با عطر و طعم بازاری

خیارشور خانگی : خیارشور یکی از چاشنی هایی است که بیشتر کنار فست فودها و ساندویچ ها سرو میشود و تهیه آن در منزل بسیار آسان و مقرون به صرفه است. در این پست مجله اینترنتی حرف تازه قصد داریم شما را با طرز تهیه خیارشور خانگی بسیار لذیذی آشنا کنیم، با ما همراه باشید.

خیارشور خانگی

 

خیار ریز و قلمی ۲ کیلو
آب ۲ لیتر (۸ لیوان)
سرکه نصف لیوان
نمک نصف لیوان (ترجیحا نمک دریا)
سیر چند حبه
برگ کرفس ، ترخون و شوید مقداری
فلفل سبز دلخواه
پودر تخم گشنیز ۱ ق م
نخود خام (حبوبات) ۵ عدد

طرز تهیه خیارشور خانگی :

خیارها را شسته و روی پارچه ای قرار دهید تا کاملا خشک شوند.‌
با یک خلال روی تمامی خیارها سوراخ ایجاد کنید به نحوی که از خلال از یک سمت وارد خیار شود و از سمت دیگر خارج شود.
سیر و سبزی ها را شسته و اجازه دهید خشک شوند.
آب و نمک و سرکه را مخلوط کنید و اجازه دهید بجوشند، وقتی کاملا جوشید از روی حرارت برداشته و اجازه دهید خنک شود.
خیارها را در شیشه قرار دهید و لابلای آنها سبزی و سیر و در صورت تمایل فلفل سبز قرار دهید تا زمانیکه شیشه تقریبا پر شود.
نخود را نیز در قسمت های مختلف شیشه قرار دهید.(قابل حذف است)
میتوانید تخم گشنیز را درسته و بدون پودر کردن اضافه کنید.
اگر به صورت پودری استفاده میکنید میتوانید آنرا روی خیارها بپاشید.
آب و سرکه ای که هنوز کمی گرما دارد یعنی انگشت را نمیسوزاند روی خیارها بریزید و درب ظرف را محکم ببندید.
اگر احتمال ورود هوا میدهید ابتدا کیسه فریزر قرار دهید سپس درب را محکم ببندید و آنرا در محیط خنک و نسبتا تاریک قرار دهید تا حدودا ۳ تا ۴ هفته بعد آماده مصرف شود.

نکات تهیه خیارشور خانگی :

پ.ن: علت سوراخ زدن خیارها این است که آب نمک به آنها نفوذ کند و خیارها پوک نشوند و یکدست برسند و تردی لازم را داشته باشند.
پ.ن: میتوانید از سنگ نمک برای خیارشور استفاده کنید.
پ.ن: اگر نمک خیارشور کم باشد خیارشورها لزج و چسبناک میشوند و اگر نمک بیش از حد زیاد باشد خیاشور پوک میشود پس حتما نمک را بچشید و به اندازه اضافه کنید.
پ.ن: آب باید به اندازه ای اضافه شود که کاملا روی خیارشور را بگیرد.
پ.ن: نخود از خود گازی تولید می کند که باعث ترد شدن خیارشور میشود.
پ.ن: ترخون و برگ کرفس نیازی به خرد کردن ندارند.
پ.ن: من از سبزی های معطر شمالی خشک داخل خیارشور استفاده کردم.
پ.ن: تا زمانیکه خیارشور برسد و آماده مصرف شود درب ظرف را اصلا باز نکنید فقط گاهی ظرف را تکان دهید تا اگر سبزی ها ته نشین شده اند جابجا شوند.

منبع : پیج اینستاگرام آشپزی @marjan_rezazadeh

مشخصات

دانـــــلود

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین دیدگاه‌ها

    دسته‌ها