شتاب بخشی به تحول دیجیتال برای ارتقای صنایع کوچک و متوسط
شتاب بخشی به تحول دیجیتال برای ارتقای صنایع کوچک و متوسط

رئیس سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، شتاب بخشی به تحول دیجیتال برای ارتقای صنایع کوچک و متوسط را از برنامه‌های این سازمان به منظور بهره گیری از تجارب کشورهای موفق در این زمینه عنوان کرد.

به گزارش بازار، علی رسولیان در افتتاحیه هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنایع کوچک و متوسط چین گفت: برگزاری این نمایشگاه، فرصت بسیار مغتنمی به منظور تبادل اطلاعات و ارتباطات میان شرکت‌ها و کشورهاست.

وی با اشاره به لزوم همگام شدن صنایع کوچک با فناوری‌های روز از تحول دیجیتال به عنوان یک فرآیند با اهمیت در صنایع نام برد و گفت: فرآیند تحول دیجیتال، فرآیندی است که در آن تحول همه اجزای اکوسیستم، دانشگاه‌ها، بخش عمومی و کارکنان را در بر می‌گیرد و بر اساس آن مدل‌ها و تجارب جدید کسب و کار شکل می‌گیرد. تحول دیجیتال، تحول در طراحی‌ها، تولید، بازاریابی، فروش، تبلیغات و مدل مدیریت داده محور است.

رسولیان با بیان اینکه با تحول دیجیتال توانمندی شرکت‌ها افزایش یافته و فرآیندهای آن‌ها نیز بهبود می‌یابد، اضافه کرد: فناوری‌های دیجیتال پیشرفت‌هایی در رابطه با تلفن‌های هوشمند، محاسبات ابری، داده‌های بزرگ، هوش مصنوعی، رباتیک، اینترنت اشیاء، چاپ سه بعدی، مجازی سازی، امنیت سایبری، حسگرها، سیستم‌های رباتیک پیشرفته و اتوماسیون را در بر می‌گیرد که همه این موارد در بسیاری از زمینه‌های زندگی اقتصادی و اجتماعی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، توجه به بنگاه‌های کوچک و متوسط به عنوان بخش تأثیرگذار در اقتصاد کشورها را دارای اهمیت ویژه برشمرد و گفت: بنگاه‌های کوچک و متوسط درصد بالایی از بنگاه‌ها را شامل می‌شوند و نقش مهمی در اقتصاد کشورها دارند. این صنایع باید ساختارهای سازمانی و فرهنگ کسب‌وکار خود را از فناوری‌های تولیدی به درک مدیریتی برای رسیدن به تحول دیجیتالی سازنده تغییر دهند.

رسولیان به ماموریت‌های سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران به عنوان متولی توسعه صنایع کوچک و متوسط در ایران اشاره کرد و ادامه داد: این سازمان علاوه بر تأمین زیرساخت فناوری مناسب در قالب شهرک‌های فناوری، مراکز خدمات فناوری و کسب وکار، برنامه توسعه فناوری این بنگاه‌ها را در برنامه‌های سالانه خود دنبال می‌کند.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران در سال‌های اخیر برنامه آماده‌سازی بنگاه‌ها برای ورود به صنعت و تحول دیجیتال با هدف ارتقای بهره‌وری در بنگاه‌های کوچک و متوسط در برنامه‌های جاری خود قرار داده است و در نظر دارد از تجارب کشورهای موفق در این زمینه بهره‌گیری نماید.

رسولیان از جمله چشم اندازهای سازمان صنایع کوچک را نگاه راهبردی به توسعه صنایع کوچک، رفع موانع سرمایه گذاری در شهرک‌های صنعتی، توجه ویژه به شرکت‌های دانش‌بنیان و مشارکت ذی‌نفعان در تصمیم‌گیری اعلام و تصریح کرد: در ایران از ۵۷۹ شهرک صنعتی مصوب ۵۱۱ شهرک صنعتی درمرحله بهره برداری و از ۴۷۸ ناحیه صنعتی مصوب نیز ۳۴۷ ناحیه صنعتی در مرحله بهره برداری قراردارد. در مجموع هزار و ۵۷ شهرک و ناحیه مصوب و ۸۵۸ شهرک و ناحیه در حال بهره برداری داریم.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]